Skip to main content

Race for the Cure 2020 - Olmen 

25 - 26 - 27 september telkens vanaf 11u

Door het coronavirus moesten heel wat evenementen worden uitgesteld en afgelast. Maar dit zorgt ook voor een hoop creativiteit en samenhorigheid op een andere manier. Think Pink wil geen risico nemen door grote groepen mensen, waaronder lotgenoten, samen te brengen. In samenwerking met Think Pink Europe, organiseren borstkankerorganisaties uit verschillende Europese landen daarom dit jaar een virutele Race for the Cure. Via de virtuele race wil Think Pink België fondsen werven voor noodzakelijk wetenschappelijk onderzoek, het bewustzijn rond borstkanker vergroten en meestappen in de digitale revolutie en zich voorbereiden op de toekomst.

Daarom dit evenement in ons warme Olmen.
Voor €15 kan je je vooraf inschrijven voor een uitgestippelde wandeling die start op de parking van Iverans.
Na de wandeling krijg je nog een kleine attentie bij Iverans.
Er zijn 3 routes voorzien. 5 km met een heel kort stukje onverharde weg. 6,5 km en 10 km. Deze 2 gaan een stuk door natuurgebied de Rammelaars.

Inschrijven kan tem 15 sept. Dan krijg je ook een t-shirt van race for the cure. Is de datum verstreken maar wil je wel nog graag meedoen? Geen paniek, je kan je nog inschrijven voor de wandeling maar dan kunnen we geen t-shirt meer verzekeren.
inschrijven :
https://www.raceforthecure.eu/nl/Participants/Team/Id/1477