Skip to main content

Donidings 

Gezonde en eerlijke, lokale voeding. Voor onze eigen gezondheid streven we daar al sinds jaar en dag naar. Vanuit die optiek zijn we gestart met het maken van kaas en ijs van de melk van onze eigen geiten. Eerst gewoon voor onszelf en intussen verkopen we onze kaasjes, ijs en dessertjes in ons eigen hoevewinkeltje. Bij DoniDings wordt alles gemaakt zonder toevoeging van bewaarmiddelen, geur-, smaak- of kleurstoffen. Alles puur natuurlijk, kleinschalig en ambachtelijk.

We hebben het geluk om samen te kunnen werken met leveranciers van andere voedingsmiddelen dan onze eigen zuivel, die er dezelfde uitgangspunten betreffende gezonde voeding op na houden. Wij willen in de BoerTiek van DoniDings immers alleen producten aanbieden waarvan wij en onze klanten zeker kunnen zijn dat ze onbewerkt, gezond en lokaal zijn.

Naast onze zuivel, kan je in onze BoerTiek ook wekelijks lekkere, gezonde huisbereide gerechten, soepen en koekjes vinden. Ook voor eigengemaakte confituren en chutneys kan je bij ons terecht. Heel regelmatig proberen we weer iets nieuws te maken en onze klanten hiervan te laten proeven. Zo zijn we wellicht de enige producent van ambachtelijke Gjetost (Noorse kaas van geitenmelkwei) buiten Noorwegen.

Wie kennis wil maken met onze puur-natuurproducten is steeds welkom op vrijdag van 15.30u tot 18u en op zaterdag en zondag van 12u tot 18u.
 

Info:

Donidings
Schoorheide 45
2490 Balen
0470 95 51 59
donidings@gmail.com

facebook