Skip to main content

Valentijnsactie Balense streekproducenten:
Ik voel Tiejn en Taander voor jou! 
 

Wil je rond Valentijn graag een lief woordje bezorgen aan een geliefde, een vriend(in) of een toffe buur? Het kan met de gratis postkaartjes van de  14 erkende Balense streekproducenten met het ‘Tiejn en Taander’ label. De valentijnsactie ‘ik voel Tiejn en Taander voor jou’ bestaat uit 14 verschillende postkaartjes, elk met een complimentje gelinkt aan één van de Balense streekproducenten. Op de achterzijde kan je nog een eigen persoonlijke boodschap toevoegen en dan versturen naar jouw Valentijn.

De kaartjes zijn vanaf 8 februari tot einde voorraad gratis te verkrijgen bij de 14 Balense streekproducenten, de balie van VC De Kruierie en de balie van het gemeentehuis. Je kan de kaartjes ook hier digitaal opslaan om ze via sociale media naar een geliefde te sturen. 

Wat is ‘Tiejn en Taander’?
Tiejn en Taander is een keurmerk voor leveranciers van lokale producten die het genieten waard zijn.

De 14 Balense streekproducenten met het ‘Tiejn en Taander’ label zijn keurslager Willekens, Straalmolen, asperges Schoeters, slagerij Vercammen, bakkerij-patisserie Mariën / Van Heuckelom, brouwerij de Schieve, Verlooy Winery, imkerij Cristael, Het Broodverhaal, Noordster Bieren, kombucha Selia & Scob, Mieke’s ijs, aardappelen Lemmens en aardbeien Boons.