Skip to main content

Balen Muziekterras

Balen Muziekterras staat deze zomervakantie weer garant voor vier gratis optredens op vier verschillende locaties binnen de gemeente Balen. De Muziekterrassen beginnen om 18 uur met een ballonnenclown, springkastelen en grime voor de kinderen. De optredens starten telkens om 20.30 uur en eindigen rond 22.30 uur, met daartussen een half uurtje pauze.

Alle optredens vinden telkens plaats op donderdag. Op 13 juli bijt Clique Nostalgique de spits af met hits uit de jaren ‘70 en '80 op de Olmense Markt. Op 27 juli is het de beurt aan Margriet Hermans met liveband en haar dochter Celien aan recreatiedomein Keiheuvel.
!!! Optreden Magriet is wegens de weersomstandigheden verplaatst naar woensdag 30 augustus

Aan Chiro Rosselaar maken Cliff Willy & zijn podiumboys hun opwachting op 10 augustus. De band mixt de plezantste Vlaamse schlagerklassiekers met eigen Nederlandstalige bewerkingen van bekende internationale rockhits. Ten slotte staat Mission M op 17 augustus geprogrammeerd op de Markt van Balen-centrum. Met covers van legendarische bands zoals The Killers en Foo Fighters brengen ze een avond vol energieke rock-‘n-roll nostalgie.