Skip to main content

STREEKmarkt 
 

zondag 21 april
recreatiedomein Keiheuvel
17de esc. lichtvliegwezenlaan 14, 2490 Balen 
gratis toegang 
 

Ontdek alles wat onze streek te bieden heeft tijdens STREEKmarkt (21 april)
Op zondag 21 april (13u - 17u) kan je op recreatiedomein Keiheuvel terecht voor de tweede editie van de STREEKmarkt. Je ontdekt er (h)eerlijke lokale producten - niet alleen deze met het Tiejn&Taander label, maar ook uit omliggende gemeenten - en alle toeristische info van de streek. 

Meer dan 30 streekproducenten
Centraal op STREEKmarkt staat het marktplein (grasveld van speeltuin Keiheuvel), met daarop meer dan 30 standhouders. Onder hen uiteraard de officiële Balense streekproducenten met het ‘Tiejn & Taander’ label. Maar ook producenten uit de omliggende gemeenten zijn van de partij. 

Toeristische info
Toerisme Balen en de vrijwilligers van VVV Balen bieden de bezoekers van STREEKmarkt alle toeristische info over de streek aan. Tijdens de streekmarkt geeft VVV Balen ook het startschot van zijn jaarlijkse wandel- en fietszoektochten. 

Animatie voor jong en oud
Op en rond het marktplein zorgen verschillende knutselateliers, live-optredens en straatartiesten voor animo. En natuurlijk kan het jonge publiek zich zoals steeds uitleven in de avontuurlijke speeltuin van recreatiedomein Keiheuvel.

Honden aan de leiband zijn toegelaten, rolstoeltoegankelijk.