Skip to main content

De Pastorij - het kloppende hart van Olmen!
 
 

MENSEN SAMENBRENGEN
 
Er waait een frisse wind door de Pastorij in Olmen. De Pastorij wordt een warme ontmoetingsplek, een buurtpunt, voor de inwoners en verenigingen van Olmen en Balen.

Ferm vzw, het lokaal bestuur van Balen, vzw De Schakel en een dozijn enthousiaste vrijwilligers vanuit de verschillende verenigingen die Olmen en Balen rijk zijn, zorgen samen met de plaatselijke gemeenschap voor een bruisende omgeving .
 
Vast aanbod op weekdagen in de Pastorij Olmen. 
 
Vzw De Schakel zorgt met verschillende deelnemers enkele dagen per week voor de vaste invulling in de Pastorij. Noem hen vooral het bindmiddel voor de verschillende vaste onderdelen in dit project. Naast het onderhouden van de tuin, baten ze ook een winkelpunt en een koffiebar uit. En bovenal: ze zorgen voor het zaaien van geluk.

De cliënten van De Schakel verwelkomen je graag in het koffie- en theehuisje waar ze producten van onze streekproducenten met fierheid serveren.

Ook in het winkelpunt vol unieke geschenken uit de dagbestedingsateliers en lokale, ambachtelijke producten helpen ze je graag verder.

Openingsuren: woensdag tem vrijdag 11u00 tot 16u30 

De Schakel is een organisatie die kwaliteitsvolle zorg wil bieden in antwoord op de individuele zorgvraag van personen met een verstandelijke beperking  

Andere activiteiten in de Pastorij Olmen.  

Hou de facebookpagina Pastorij Olmen goed in de gaten voor meer info en de kalender!     

 

pastorij logo
met steun van ELFPO
                                                        
            

Pastorij Olmen

Pastorijstraat 1 - Olmen
opgelet: deze straat is enkel toegankelijk voor plaatselijk verkeer en voetgangers. Fietsenparking aan ingang langs het kanaal, autoparking aan het kanaal aan het einde van de polderstraat (volg van daar uit de pijltjes)


Info samenwerkingsproject:

Ferm - Tijs Van Langenhove  
pastorij@samenferm.be
0473 56 48 92


Beheer en reservaties:

Vrijetijdscentrum De Kruierie
info@ontdekbalen.be
014/74 40 50

 

Ook interessant voor jou