Skip to main content

15 Inn

De 15 Inn is een stijlvol gerestaureerde langgevelhoeve in Olmen (deelgemeente van Balen). Vier ruime gastenkamers, een grote ontvangstruimte, een lekkere keuken, de prachtige tuin en de landelijke omgeving zijn er de ideale ingrediënten voor een geslaagd verblijf. In de 15 Inn kan u terecht voor een kamer met ontbijt, table d’hôte, feesten, seminaries en vergaderingen.

De gastheer is ook herder van dienst. De 15 Inn is de zetel van zijn schapenbedrijf. Demonstraties schapendrijven met Border Collies, presentaties schapenrassen, landelijke openluchtevenementen, culturele evenementen,... kunnen aan het programma toegevoegd worden.

Voor paardenliefhebbers bestaat er de mogelijkheid voor uitgebreide wandelingen, voor trainingen in de ‘ronde en rechte bak’ en er is weidegang beschikbaar.

De 15 Inn ligt in Olmen naast het natuurgebied ‘De Rammelaars’. Pakawi Park en knooppunt 37 van het fietsroutenetwerk liggen vlakbij. De romantische setting van de 15 Inn helpt u tot rust te komen en biedt tegelijkertijd de ideale uitvalsbasis voor een actief weekend op het platteland.

Info

15 inn
Gestelseweg 15
2491 Balen-Olmen
tel. en fax 014/82 05 46
gsm 0496/53 55 51
e-mail info@15inn.be
www.15inn.be
 

Ook interessant voor jou