Skip to main content

De Berksvenhoeve


Welkom in onze vakantieboerderij De Berksvenhoeve. De ruime en lichte vakantieappartementen ‘Den Bove’ (tot 7 personen) en ‘Den Beneje’ (tot 4 personen) hebben een prachtig uitzicht over de weilanden en bevinden zich in het voormalige woonhuis van onze boerderij. 

We zijn er bijzonder trots op dat we van toerisme Vlaanderen voor Den Beneje het A+-label gekregen hebben. Dat wil zeggen dat dit appartement perfect uitgerust is voor mensen in een rolstoel.

Op onze boerderij kan je in je eigen tempo helemaal tot rust komen en je laten onderdompelen in het zelfvoorzienende buitenleven. Ook je hond is hier van harte welkom!

De appartementen genieten volstrekte privacy en ons erf is van zonsopgang tot zonsondergang toegankelijk voor onze gasten. Wij wonen in de aanpalende schuur en zijn altijd aanspreekbaar. Als je het leuk vindt, betrekken we je graag bij het dagelijkse leven op de boerderij.

Vol ongeduld wachten we op de eerste vruchten uit onze jonge boomgaard en bessentuin. Onze grote moestuin levert een gevarieerd groenteaanbod. De dieren zorgen voor gezelligheid op het erf en ook voor vlees, eieren en melk.

Ben je op doorreis en wens je slechts 1 overnachting te boeken, dan kan je kiezen voor onze B&B-formule.
 

Info


De Berksvenhoeve
Jerom Schueremans en Erika Siebens
Heivoort 53
2491 Olmen
Gsm Erika: 0496/673 176
e-mail: erikasiebens@hotmail.com
www.deberksvenhoeve.be